torsdag 27. mai 2010

Nam Nam

" Dette må jo være det ultimate kakestykket for oss som alltid er på slankeren :-) Fant den på Finetingogsjokolade Ha en smakfull torsdagskveld.
CC

onsdag 26. mai 2010

NIB Utfordring: Hvis jeg fikk velge

" Hei og hopp. Var inne på NIB sine sider og der så jeg en oppfordring om å legge ut 3 av våre egne favoritter. De som har fulgt min blogg vet jo at jeg har noen slike innslag rett som det er, nesten som en fast spalte som jeg har kalt " På Consept Constanses ønskeliste akkurat nå" Så her er mitt bidrag til NIB denne gangen. Noen store og litt mindre ønsker :-)
CC


Moodboard: Consept Constanse/ Alle 3 tingene på ønskelisten er fra:Kvist


tirsdag 25. mai 2010

Hvitt på hvitt

" Her er noen bilder fra en utstilling jeg har laget tidligere. Synes det er fint å bruke forskjellige hvite farge nyanser sammen. Her har jeg brukt klær i forskjellige kvaliteter som bla. tyll, blonder og bomull og brukt forskjellige tapetrester som jeg har revet i kantene på bakvegg.    
CC


Foto:Consept Constanse

lørdag 22. mai 2010

For oss som liker rosa

" Dette blir sikkert litt for søtt for de fleste men jeg synes jo dette hjemmet var vidunderlig jeg og dedikerer dette innlegget til min venninne Trude som formelig elsker alt som er rosa...
CC






















Bildene er hentet fra:Boligmagasinet

fredag 21. mai 2010

Kjølig eleganse

" Etter mange innlegg med så mye farge følte jeg for å roe ned litt og vise noe litt enklere. Grått er en nydelig basisfarge. Kan fort bli litt kjedelig men sammen med lynglilla og hvit kommer den virkelig til sin rett. Har plukket litt bilder her og der og satt sammen til en bildecollage. Ha en fantastisk pinsehelg alle sammen :-)















torsdag 20. mai 2010

Dilla på lilla

" Fant dene nydelige linken til disse vakre bildene på en bloggrunde på leting etter noe spennende. Kunne ikke unngå å like fargen som denne reportasjen er laget i. For dere som er på jakt etter fine fashion bilder, er dette en fin blogg å titte på. Kul styling og morsom location. Sikkert en del jobbing i photoshop også :-)
CC











tirsdag 18. mai 2010

Rie Elise Larsen

" I dag kom den deilige vårvarmen for fullt og man blir om mulig enda mer inspirert av glade farger. Her er en annen av mine absolutte favoritter, danske Rie Elise larsen.  Kan ikke si annet enn at jeg bøyer meg i støvet for våre danske venner. De er så utrolig flinke til alt innen design, form og farge. Minner meg på at jeg veldig gjerne skulle tatt en Kjøbenhavntur snart.....
CC







lørdag 15. mai 2010

Fargerikt fra House Doctor

" Kjente at jeg var klar for litt spreke farger akkurat nå. Og hva passer vel bedre enn å bli inspirert av noen fine bilder fra House Doctor. Ha en fin lørdag i regnværet alle sammen.
CC













Bilder hentet fra:House Doctor