onsdag 30. juni 2010

Sommerlig borddekning i rosa

" Sitter og drømmer litt i sommerregnet om lange lyse kvelder og deilige sammenkomster i hus og hage. Hva kan vel passe bedre enn å bli litt inspirert og glad av enn denne vakre borddekkningen. Peoner er vel kanskje den nydeligste blomsten av alle og for en deilig duft. Veldig rosa og veldig jentete denne borddekkingen men jeg vet om mange jeg som jeg kunne bedt til en slik koselig setting en varm sommerdag :-) Jeg kan formelig kjenne duften av peonene, den varme kaffen og kjenne smaken av de deilige jordbærcupcakene som smelter i munnen.......
CC






Bildene har jeg hentet fra en amerikansk blogg jeg ikke finner linken til desverre.

Sommerfarger fra Stelton

"For dere som trodde at Stelton bare hadde minimalistiske kaffekanner i stål og glade primærfarger må dere tro om igjen. Se på disse nydelige enkle glassene i pastellfarger. Nok en fantastisk dansk interiørlevrandør. De får det til dise danskene. Mannen min påstår at de er så kreative  fordi de har så liberal alkoholpolitikk der nede. Flinke er de ihvertfall, ingen tvil om det.
CC

fredag 25. juni 2010

Anders Schønnemann


" Nå er det lenge siden jeg har blogget. Rett og slett litt bloggtørke her og mangel på inspirasjon. Ikke det at jeg lengter etter høst og vinter nå i disse deilige sommerkvelder men jeg kom tilfeldigvis over disse nydelige bildene fra danske Anders Schønemann og må si at jeg beundrer fotokunsten og stylingen her. Kos dere med disse vakre bildene alle sammen og ha en fantastisk deilig helg! I morgen tenkte jeg å få tatt noen bilder fra her hjemme som jeg skal lage et innlegg om veldig snart :-)
CC

tirsdag 8. juni 2010

Duggfrisk sommermote

" Jeg som aldri har likt gult og grønt (bare lime) har plutselig fått helt dilla på de friske deilige fargene. Kan det ha noe med at det snart er sommer å gjøre? Kjenner at jeg blir fyllt med energi når jeg ser disse fantastiske bildene fra min favoritt fashion blogg Dustjacketattic Ha en hyggelig og regnfull tirsdagskveld. Akkurat passe dårlig vær til å drikke en deilig kopp te og sitte å titte på fine blogger for å få litt inspirajon til morgendagens arbeidsdag.
CC
Foto:Mario Testino photographed this editorial for Vogue UK March 2010

søndag 6. juni 2010

Utfordring NIB Stillben

" Her kommer mitt bidrag til juni utfordringen på NIB sine sider.  Har endelig fått meg speilreflekskamera men hjelp..... jeg kan ikke bruke det. Jeg øver og øver men er ikke så god på å lese bruksanvisninger så jeg får bare prøve meg frem til jeg får det til. Her ser dere ihvertfall et lite stillben fra hjemme hos oss. Den vakre patinerte krakken kommer fra Anouskha, et reinsdyrshorn med noen av mine yndlingskjeder, en av mine absolutte interiørfavorittbøker, White hot fra Tricia Guild og noen loppefunn. Ha en deilig søndagskveld.
CC




Foto: Consept Constanse

tirsdag 1. juni 2010

Ladyburk

" Fikk et tips av en venninne på facebook om en ny interiør nettside for online shopping. Siden heter Ladyburk  og var vel verdt titten :-) Fine fargekombinasjoner og enkle fine møbler med et etnisk preg. Det er to norske jenter som har startet dette. Ønsker de masse lykke til. De har også egen blogg hvis du vil inn og ta een titt http://blog.ladyburk.com Ha en fantastisk tirsdag alle frustrerte fruer:-)))
CC