mandag 19. juli 2010

Snart ferie

"Bare en dag til ferie nå :-) Tenkte det var tid for å pleie litt hender og føtter før vi drar. Så her vaskes og skrubbes det, files og lakkes det. Deilig med rene, pene og velpleide tær i fine sommersandaler. 
CC

fredag 16. juli 2010

Gullkorn fra barnemunn

" Fikk en liten utfordring av flinke Heidi på  Fru Fly  om å skrive ned morsomme historier og episoder med barna. Jeg hadde også en gang ambisjoner om å dette men det ble visst ikke gjort av en eller annen grunn.... Men noen glemmer man da alikevel ikke. Som disse søte historiene fra min skjønne Wilmaskatt som da var 4 og som nå er 8.

- Da hun gikk i barnehagen kom hun hjem en dag og fortalte at Oda, hennes beste venninne, hadde slike briller som hun kunne se Gud med men akkurat nå var de ødelagte :-)




- Vi spiste pannekaker til middag en dag og da jeg spurte henne om hvordan det smakte svarte hun:
Det smaker som en verden full av Torkler :-)

Torkel er navnet på gutten i klassen sin som hun er håpløst forelsket i :-)

Her ser du Wilma med sin aller beste venninne Oda. De har hengt sammen siden barnehagen og finner på mye tull og tøys sammen :-) (Wilma til venstre og Oda til høyre)

torsdag 15. juli 2010

Hotel Perivolas på Santorini

" Det er sol, sommer og ferietid for de fleste av oss. Vi reiser om en uke til Syros som ligger i kykladene utenfor Athen. Gleder meg til en deilig ferie med garantert fint vær, lange deilige kvelder med gresk salat, moussaka og Retsina (kanskje ikke så mye til den Retsinaén da når jeg tenker meg om :-)

Har funnet et annet reisemål som er helt annerledes enn det Hellas som jeg er vant til. Perivolas ligger i den pittoreske byen Ia på Santorini og er et yndet reisemål for "Honeymoonere" Kanskje en ide for en oppfriskene kjærlighetsferie for mor og far etterhvert? Skal ihvertfall hit før eller senere og hvis du tar en titt på bildene nedenfor skjønner du kanskje hvorfor. 

Dette 5 stjerners hotellet består av 17 private suiter som ligger inne i 300 års restaurerte grotter. Alle suitene har egen pool og  en fantastisk utsikt til havet utenfor. Fargene er holdt i forskjellige lillatoner istedenfor den tradisjonelle blåfargen man vanligvis forbinner med dette landet. De har eget velværesenter med steam bad, sauna, open air Jacussi og massage. Minimalistisk og enkelt men du så fantastisk vakkkert :-)
CC








Foto:Funnet forskjellige bilder på Google og satt sammen selv

tirsdag 13. juli 2010

Ditte Isager

" Har lyst til å vise dere noen nydelige bilder av den danske fotografen Ditte Isager  Hun er født og oppvokst i København men bor nå i NYC. Hun gjør interiørfotografering, portrett, lifestyle og travel. Stilen hennes er enkel og nordisk og hun jobber mye med kontraster i både materialer, lys, farger og motiver. Her ser du en nydelig photoshoot av balettinspirert brudemote. Synes det er en utrolig fin fargetone i disse bildene.
CC










Foto: Ditte Isager