søndag 31. oktober 2010

Reinsdyrsknagger

" Jeg har lenge gått og ventet på noen reinsdyrsknagger fra Ting som har vært utsolgt. Så kom jeg over noen blomsterpinner fra Mester Grønn og tenkte at disse skal jeg jammen prøve å lage selv. Som tenkt så gjort. Her ser du resultatet. 3 stk. reinsdyrsoppheng på en billig måte og kjempelette å lage. 
CC



Ide og utarbeidelse: Consept Constanse




onsdag 27. oktober 2010

Rått og romantisk

" Blir egentlig litt forvirret av all denne bloggingen. Det er så mange vakre hjem å se der ute med så mange forskjellige stiler og inspirasjon at jeg blir litt sprø. Har alltid hatt et hjem i stadig forandring men etter at jeg begynte å blogge har det bare blitt verre og verre. Ut med den stolen og inn med den stolen. Opp og ned med bilder, nei, feil farge, veggen må males, osv osv... Akkurat nå går jeg med planer om å lage meg en hvitkalket murvegg lik den på bilde nedenfor bak spisekroken vår. Fint å blande med grov strikk og forskjellige naturmaterialer. Lampe og klokke fra Kvist Pute fra Rockettstgeorge
CC

tirsdag 26. oktober 2010

Mere strikk

" Kjente for alvor at jeg fikk lyst til å ta frem strikketøyet da jeg kom over disse inspirerende bildene. En vakker fantasifull kjole. Ser ut som om jeg kan ha nok å henge fingrene i på kveldene utover høsten :-) Ha en hyggelig tirsdagskveld dere som titter innom.
CC



mandag 25. oktober 2010

Sexy Halloween

" Her kommer det enda et innlegg om hvordan man kan pynte gresskar til Halloween på en litt annerledes måte. Stylisten Paul Løve har laget et gresskar for de litt mer merkebevisste og er tydelig inspirert av Louis Vuitton. Den skal visstnok ha en ekte Vuitton tag på stilken. (Absolutt noe for deg Torhild) Du finner det her  Sweetpaul 

Det andre er for de som vil ha en litt mer sexy Halloweenfeiring og kanskje forbeholdt deg og kjæresten din.... Morsom ide og lett og lage. Det er brukt nylonstrømper som er trukket utenpå gresskarene. Du finner det her Daisypinkcupcakekins Ser for meg at hvite gresskar kanskje hadde vært fint å bruke her også. Happy Halloween everyone :-)
CC

lørdag 23. oktober 2010

Virituell høstlunsj

" Du er herved invitert til en "virtuell høstlunsj" hjemme hos meg. Fikk så lyst til å lage et høstbord sånn helt på tampen. Den første snøen har meldt sin ankomst og trærne, som nå har lyst mot oss med sitt fantatiske fargespekter, er nå i ferd med å bli nakne og bladløse. Den mørkeste tiden på året står foran oss. Håper du nyter dagen og lunsjen jeg har laget for deg :-)
CC
Foto: Consept Constanse

fredag 22. oktober 2010

Feminin Halloween

" Bare en uke til Halloween. Personlig er jeg ikke så glad i hverken fargen oransje, skjeletter, hekser, spøkelser eller noe av  det andre som hører med men jeg ble veldig inspirert da jeg kom over disse bildene fra Martha Stewart. Hvite gresskar med blondeinspirert mønster ble liksom noe annet ja :-) Sikkert litt jobb å lage de men jeg har da tenkt til å prøve allikevel. Har en hel uke å øve på heldigvis :-) Da var det bare å gå til innkjøp av hvite gresskar. Noen som vet hvor man kan få tak i slike forresten?
CC


onsdag 20. oktober 2010

Høstvær og høstklær

"Høsten er en deilig årstid med sine vakre farger overalt. Det kan bli litt mye grønt, gult og oransje så jeg ble veldig inspirert da jeg så disse lilla støvlene fra Ilse Jacobsen. De er endel billigere å kjøpe i Danmark. Sjekk ut denne hjemmesiden http://www.caroline-mathilde.dk Ha en vakker solrik og lillainspirert tonsdag alle sammen :-)
CC

torsdag 14. oktober 2010

Ferm Living

" Var inne på den fine bloggen Hviit som har begynt å forhandle Ferm-Living og ble inspirert til å lage et moodboard med ønskeliste herfra. Liker det enkle og naturlige som deres design representerer. Strikkekopper, skittentøyspose og "Birds on a wire" er mine favoritter :-) Ha en fortreffelig torsdag. Snart helg  og nye loppemarked som venter :-))))
CC

mandag 11. oktober 2010

På tide å ta frem strikkepinnene igjen

" Høsten er en deilig tid synes jeg. Det er liksom da jeg skal gjøre alle de helt store prosjektene på hjemmefronten som jeg har utsatt i hele sommer. Da skal det hekles og strikkes, syes og lappes, males og trykkes osv. osv. Mine planer om fremtidige prosjekter er egentlig uendelige. Håper jeg denne høsten skal få tid til å gjennomføre noen av disse prosjektene jeg har klippet ut og blitt inspirert av gjennom den siste tiden. Her er noen bilder fra nyeste utgaven av koreanske Vouge som inspirerer meg til å ta frem strikkepinnene igjen ihvertfall. Ha en nydelig høstdag alle sammen.
CC 




Foto Vogue Girl Korea Oct 2010 via Dustjacketattic  

onsdag 6. oktober 2010

NIB Utfordring: Lopper i blodet

" Etter å ha rotet litt i skaper og skuffer bestemte jeg meg for å melde meg på NIB´s utfordring for oktober som handler om å loppefunn. Jeg er en uhelbredelig konteinerrotte og elsker  loppemarkeder og bruktbutikker. Her har jeg funnet mange vakre skatter oppigjennom årene. Gleder meg like mye hver høst og vår når loppesesongen er igang. Like mye som jeg gleder meg så gruer mannen min seg. Har kjeller og loft full av alle mulige blivende prosjekter. Her ser dere et lite utvalg av noen av mine skatter. 

Dette vakre melkespannet kjøpte jeg forrige helg. Det var tidlig på dag en og jeg måtte gi 200,- for det men det var det jammen verdt synes jeg. Helt nydelig turkisfarge og en fantastisk vakker patina. Den lille bambien betalte jeg 5,- kr. for da den hadde brukket av litt av det ene øret. Ikke noe en dæsj med brun tusj ikke kunne fixe. De små tallerknene betalte jeg 2,- kr.  for og brukes for det meste til å legge tesiler på ved siden av tekoppen. 
CC

Småblomstrete bestemors servise med gullkant, uten så mye som et skår, i 18 deler for kr. 50,-


En sølvmalt trestubbe ble med meg hjem for kr. 10,- Jeg saget av beina og trakk en skumgummipute med tibetansk lam og limte på. En fin liten porselensfugl på en grein og en hvit porselensvase formet som en krøllete papirpose ble kjøpt i en bruktbutikk for kr. 30,-

Foto: Consept Constanse

mandag 4. oktober 2010

Bokstavlig talt.....

" Ja dette er bokstavelig talt et fantastisk flott servise synes jeg. Rent, enkelt, stilrent  og vakkert. Så det utstilt på messen i høst og falt pladask. Noen som vet hvem som forhandler dette serviset? Skulle gjerne servert tea, coffe or milk with love i disse koppene jeg :-))  Bildene fant jeg her
CC

Trenger du freelancedekoratør eller eksponeringsdesigner?

" Da er jeg endelig tilbake etter et langt opphold i bloggverdenen. Jeg har hatt det travelt med å finne ut om jeg har lyst til å fortsette i en fast jobb eller starte for meg selv som freelance eksponeringsdesigner. Valget falt på det siste. Jeg har lenge følt at jeg ikke får brukt alle sidene ved meg selv i denne jobben så etter nøye vurderinger har jeg funnet ut at tiden er inne for å gjøre mine egene prosjekter. Så hvis det er noen der ute som trenger en interiørstylist, profesjonell hjelp til borddekkning, vindusutstillinger, butikkinnredning, standbygning osv. så nøl ikke med å ta kontakt. Du vil finne linker til tidligere prosjekter og kontaktinformasjon her.
CC