lørdag 29. januar 2011

Odd Molly på billigsalg

" Har vært på salg på Bærums Verk og fant en nydelig Odd Molly kjole til halv pris. Jeg bare elsker stoffene, designet og fargekombinasjonene på klærne deres. Sto i nærmere 20 minutters  kø for å få betalt den men hva gjør vel det når man kan få en så fin kjole til redusert pris. I just LOVE IT!!! Skjerfet er fra danske Kudibal også til halv pris. Kjedet har jeg laget selv etter inspirasjon fra den fine bloggen Rosaliga Har du kjøpt noe fint på salg kanskje?
CC

søndag 23. januar 2011

Min sofakrok

" Tittet innom den vakre bloggen http://www.anetteshus.com/ som har en utfordring gående akkurat nå som heter vis meg din sofa. Jeg er som veldig mange andre, eier av en helt vanlig hvit Ektorp fra Ikea. Er glad i det hvite og lyse men jeg må jo få si at med en aktiv 9-åring i huset og alltid masse barn på besøk, som hopper og spretter i sofaen, var det kanskje ikke det beste valget jeg har gjort. Den er ihvertfall god å sitte i og jeg vil absolutt anbefale alle med liten stue, en hjørnesofa. Koselig og intimt med en kosekrok som du kan fylle med forskjellige puter, tepper og skinnfeller.
CC






søndag 16. januar 2011

Etterjulspynt

" Januar er vanligvis en litt tung tid synes jeg.  Borte er alt lyset fra juletreet, adventsstaken og adventsstjernen. Ikke noe mere "glam og stæsj" Juletrefester og familiesammenkomster er over for denne gang og en ny hverdag står for døren. Derfor føles det godt å kunne tenne noen ekstra lyslykter om kvelden. Man trenger heller ikke kaste ut all julepynten med en gang. Jeg pynter med lerkegreiner og nøytrale julekuler hele vinteren igjennom. Nedefor kan du se hvordan jeg prøver å beholde den deilige stemningen fra julen så lenge så mulig hjemme hos oss.
CC

lørdag 8. januar 2011

Årskavalkade

" Et riktig godt nytt år til dere alle sammen. Har såvidt kommet meg ut av feriemodus og funnet frem striskjorten og havrelefsen igjen. Har hatt en liten bloggjuleferie også men kost meg med mange av deres flotte blogger i julen. Masse fin inspirasjon å hente. Er imponert over hvor mange flinke og kreative mennesker som finnes der ute. Takker også for alle koselige kommentarer dere har lagt igjen inne hos meg.

Har laget en liten årskavalkade med moodboards fra de forskjellige månedene fra da jeg begynte å blogge i mars. Ønsker dere et riktig godt nytt år alle sammen.
CC












24. Desember

Endelig er julaften her med all sin hygge og kos.
Formiddagen tilbringes tradisjonsrikt foran tvèn 
for å se Reisen til julestjernen, 3 nøtter til Askepott
 og Snikker "Ændersen"
Utenfor laver snøen ned og duften av ribbe og surkål fyller huset.
Ønsker dere alle en riktig god og fredfylt jul.


23. Desember

Lille julaften. I dag er det  alle menns store handledag.
Pynt juletreet og heng opp dørkransen.
På tide å legge frem finstasen å sjekke at alt er i orden 
til den store dagen.
Skjorter skal strykes og finskoene må pusses.



22. desember

Nå går vi mot lysere tider! 
Fra gammelt av ble det sagt 
at man ikke måtte jobbe på denne dagen. 
Og hvis man bakte, ville kakene feste seg på takkene.
Juleølet måtte være ferdig brygget ellers kom solvervet i.