torsdag 31. mars 2011

Over sofan vår

" Over sofaen vår har jeg hengt et utvalg av gamle loppisrammer jeg har malt hvite. Noen er uten innmat og i andre har jeg skrevet ut tekster og bilder jeg har funnet på nett og i bøker. Sammen med svevende fugler, små og store bokstaver synes jeg rammeveggen  allikevel ble spennende selv om alt er i hvitt med med veldig duse kontraster. Sommerfugelbildet er hentet fra Eva Juliet på Etsy mens det nydelige bildet av rådyret er fra Anne Siems På hjemmesiden hennes kan du forøvrig bestille både bilder, plakater og tapeter.
CC


onsdag 30. mars 2011

Porselen og blonder

" Kom over dette nydelige serviset på Etsy her om dagen. De hadde passet perfekt sammen med alle andre raritetene i Consept Constanse huset. Nydelige ikke sant? Ha en fin fin og solrik onsdag.
CC




fredag 25. mars 2011

Mammakveld

" Hadde invitert alle mammane i W sin klasse hjem til oss på ost og vin. Vi begynte med slike kvelder i første klasse for å bli litt bedre kjent med hverandre. Nå har vi blitt en fin gjeng som treffes etpar ganger i året og vi har det alltid kjempehyggelig. Vi pleier å ha det på rundgang og tar med mat og drikke til et felles bord. Viktig å holde kontakten med foreldrene til barnas venner og venninner synes jeg. Koselig og møtes på en annen arena enn i klasserommet også.

Jeg synes det var deilig å endelig kunne bruke litt vårlige farger når jeg skulle dekke bordet. Brukte gamle loppis blondeduker i forskjellige størrelser og fasonger og 3 og 3 vaser som jeg surret sammen med hamptråd. Laget små hjerter med små visdomsord som jeg la som en hilsen på hver kuvert. Hvite ranunkler er jo heller aldri feil. Kanskje en av mine yndlingsblomster. De hvite reinsdyrene fra House Doctor fikk også lov å være med inn i våren....
CC






Foto: Consept Constanse