søndag 24. juli 2011

Tårer...


" Og det er akkurat slik det kjennes ut for meg akkurat nå. 99% vonde følelser ligger tungt og hviler hos meg og jeg kan ikke stoppe tårene som renner fra øynene mine. Mine tanker går til alle de som har mistet sine kjære og jeg kjenner at å blogge om interiør i dag blir ganske underordnet. Man får et litt annet fokus i disse dager. Det er helt meningsløst dette som har skjedd og ord blir fattige i en sådan stund. 

Samtidig kjenner jeg at jeg er stolt over å være norsk i dag. Vi viser at vi står sammen når det virkelig gjelder. Folk henter frem uante krefter og viser stor medmenneskelighet. La oss fortsette der i tiden fremover ved å ta vare på hverandre og vise at vi bryr oss. Ta den telefonen du har utsatt så lenge. Dra på besøk til noen du lenge har tenkt å besøke. Ikke utsett det du skulle ha gjort i dag til i morgen. Vi vet aldri hva morgendagen vil bringe. Ta vare på hverandre kjære bloggvenner! Vis at du bryr deg.
Varme tanker til dere alle fra CC

onsdag 20. juli 2011

tirsdag 19. juli 2011

mandag 18. juli 2011

søndag 17. juli 2011

Sommerinspirasjon fra House Of Oslo del 1

" Etter en liten ferie i Spania og etter en altfor lang og ufrivillig bloggpause er jeg nå tilbake :-) Tiden har rett og slett ikke strukket til i det siste. Jeg har vært innom og tittet hos mange av dere men det har dessverre blitt heller dårlig med innlegg og kommentarer.

Men etter å ha vært med på første del av den nå så mye omtalte Glansdagen har jeg igjen blitt veldig inspirert til å prøve å finne litt tid til å fortsette bloggingen.

Det var et flott opplegg NIBjentene hadde laget i stand. Riktig fornøyelig var det også å se så mange av dere i levende live. Jeg jobbet for det meste under formiddagens event og fik dessverre ikke snakket med så mange av dere men jeg hadde gledet meg slik til å treffe dere på festen etterpå. Slik skulle det desverre ikke gå. For da kvelden kom og selve festen skulle begynne måtte jeg bare kaste inn håndklet og dra hjem med en sinnsyk migrene. Trist å sitte hjemme dagen etter å lese om hvor utrolig artig alle sammen hadde hatt det... men neste gang......

Hadde laget utstillinger som var ment å skulle inspirere dere til å melde dere på det nye konseptet som Haus Of Oslo lanserer til høsten. Du kan lese om det HER For deg som ikke fikk vært på den flotte lunsjen hos HOO og fikk med dere årets goodiebag kan dere se bilder fra disse inspirasjonsutstillingene nedefor og i de tre neste innleggene.


Del Raun