søndag 30. oktober 2011

DIY pyntekasser

Følte at det var på tide å lage noe nyttveggen bak sofaen. Ble inspirert av noen fine, men dyre hyller på Bolia. Tenkte med meg selv at dette kunne jo ikke være all verden å lage selv, og det var det ikke heller. Var innom H&M Home og klarte ikke å gå fra denne søteste bambiputen som passet perfekt til ny tapet og de nye kassene. Deilig med disse årstidene som gir oss en unnskyldning til å bytte farger på interiøret eller hva??
CC
 



Giveaway hos fine frufly

Sjekk ut den fineste "giveawayen" hos frufly


torsdag 13. oktober 2011

Høst på House del 2

Her kommer del 2 av høstinspirasjonen fra House Of Oslo. Her har jeg laget utstilling i monter for JerniaTilbords og Designtorget







mandag 10. oktober 2011

Høst på House del 1

Gjorde en styling for House of oslo som jeg har lyst til å vise dere litt fra. Jobben gjorde jeg i september men det går ikke så fort i svingene her... Beundrer dere jenter som får blogget om ting med engang det skjer noe. Tiden min strekker bare ikke til. Sitter med bilder fra interiørmessen på Lillestrøm i aug som jeg ikke har fått tid til å gjøre noe med enda og det sier vel det meste. Denne gangen har jeg laget utstillinger for RaunAnton SportÅhlens og Jernia. Har brukt orange høstfarger som inspirasjon. Kanskje ikke mine absolutte favisfarger men mange flotte produkter  er det å velge i der nede. En stor takk til alle dere hyggelige ansatte som jobber på House for at dere alltid er like blide og hjelpsomme når jeg kommer for å låne produkter av dere.
Ønsker dere en fin fin mandag alle sammen!
CC





onsdag 5. oktober 2011

Fine blå lopper

Nå er tiden inne for alle de fine høstloppemarkedene rundt omkring i det ganske land. Til min store skuffelse og til min manns store glede har det hittil i høst, bare blitt tid til et :-( Fikk til gjengjeld tak i noen fine skatter som jeg ble ordentlig fornøyd med. Fant etpar lekre House Doctor lookalike glassflasker i forskjellige str. (gamle vinballonger) et ordentlig fint klesstativ med fantastisk patina og en 50-talls brodert krakk som skal få en skikkelig omgang i vaskemaskinen før den tas i bruk. 

Inspirert av Norges vakreste hjem Amalie fra Svenngaarden har jeg "farget" stuen min blå i høst så disse passet perfekt inn i den nye fargeskalaen. Katten vår, Selma" sjekker ut de nye skattene og ser ut til å like det hun ser hun også. Det fine gamle melkespannet er en gammel loppeskatt som jeg tok med på bildet da den passet så perfekt sammen med de nyinnkjøpte loppene.
CC

mandag 3. oktober 2011

Besøk fra Bærum Budstikke

Fikk en hyggelig forespørsel fra Bærum Budstikke om jeg ikke hadde lyst til å fortelle litt om kosekrokens betydelse nå når høstmørket nærmer seg. Det ble en koselig dag med journalist og fotograf hjemme hos oss i Bærum. Du kan se artikkelen nedenfor.