torsdag 12. januar 2012

Nytt år og nye muligheter

Har valgt og kalle det første innlegget i 2012 " Nytt år og nye muligheter" Ikke det at det ikke var mange muligheter i 2011, for det var det virkelig. Det har vært et begivenhetsrikt år med mange spennende ting som har skjedd og mange morsomme oppdrag. Jeg har stiftet mange nye bekjentskaper og fått mange nye venner. 

Spesielt har jeg hatt gleden av å møte mange av dere flotte bloggere in real life. Og dere er faktisk like fine i virkeligheten som dere er i de fine bloggene deres. Tusen takk for alle nye bekjenskaper som har blitt gjort i løpet av året, alle hyggelige kommentarer som er blitt lagt igjen på innleggene mine og takk for at dere deler så villig med dere, både på den kreative siden og på det mer personlige plan.

Når det gjelder de nye mulighetene jeg snakker om så er det vel egentlig muligheten til å kunne få mere tid til å oppdatere bloggen min og ha tid til å legge igjen kommentarer hos dere alle sammen jeg tenker på. Jeg er ofte inne og titter hos dere og finner utrolig mye inspirasjon men det blir så som så med tid til å kommentere dessverre. Gleder meg til å gjøre enda flere hyggelige bekjentskaper både på bloggene og i virkeligheten i 2012!

Starter det nye året med å vise bilder fra den lekre leiligheten til motedesigneren Vanessa Bruno i Paris. For noen delikate farger og material sammensetninger som er brukt her. Just love it!!!!
CC



Bilder via Dustjacketattic