mandag 10. mai 2010

Mitt absolutte drømmehjem

" Oh my good!!! Trodde jeg hadde forandret stilen min litt og blitt litt enklere og litt mindre romantisk med tiden. Tenkte kanskje jeg skulle gå litt vekk fra turkis som har vært yndlingsfargen min så lenge. Men det  var før jeg kom over disse fantastiske bildene av hjemmet til denne damen fra California Så lyst, så spennende og så usannsynlig vakkert. Som en jeg kjenner ville sagt: Jeg får helt gåsehud og tårer i øynene jeg :-) Her kunne jeg flyttet rett inn uten å forandre den minste detalj. Kunne vært gøy å høre hva du synes?
CC

Har i dag gått til innkjøp av en gammel malestige og vurderer en lysekrone jeg har sett på. Nå gleder jeg meg bare til epleblomstene står i blomst også er det bare å sette igang å pynte...
PS. Jeg vet jeg var inne på en siden hos en av dere og fikk se noen av disse bildene men jeg kan ikke huske hvilken. Ble så ivrig da jeg fant de så jeg klikket meg rett og slett litt bort. Beklager dette men tusen tusen takk for inspirasjonen ihvertfall :-)
CC 

4 kommentarer:

 1. Tror jeg hadde faatt taarer i oeynene av alt 'stashet'... hehe..:) veldig fint, men ikke helt min stil :) ulike barn leker best!

  SvarSlett
 2. Dette er såååååååå nydelig!
  Jeg er helt fortapt i bildene!
  *dååååån*
  Fiiin kveld til deg! Klem

  SvarSlett
 3. Du er og blir en liten maksimalist min kjære ;) Jeg kunne fint sett for meg deg bo i disse bildene ja! Synes de er nydelige, selvom de nok ikke er helt meg heller. Gåsehud og tårer i øya får jeg vel heller overlate til en annen ;) Her har jeg nettopp kommet hjem fra kurs. Nå skal jeg slenge meg rundt å fortsette å male ope- det blir såååå fint. Love u honey!

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder! Virkelig flotte!!
  Ha en fin dag!

  Klem Elizabet

  SvarSlett