onsdag 27. oktober 2010

Rått og romantisk

" Blir egentlig litt forvirret av all denne bloggingen. Det er så mange vakre hjem å se der ute med så mange forskjellige stiler og inspirasjon at jeg blir litt sprø. Har alltid hatt et hjem i stadig forandring men etter at jeg begynte å blogge har det bare blitt verre og verre. Ut med den stolen og inn med den stolen. Opp og ned med bilder, nei, feil farge, veggen må males, osv osv... Akkurat nå går jeg med planer om å lage meg en hvitkalket murvegg lik den på bilde nedenfor bak spisekroken vår. Fint å blande med grov strikk og forskjellige naturmaterialer. Lampe og klokke fra Kvist Pute fra Rockettstgeorge
CC

4 kommentarer:

 1. Hahaha, kjenner meg veldig godt igjen - blogging er DYRT! Syntes jeg gjorde om mye for, men etter at jeg begynte aa blogge gjor jeg om HELE tiden. Man blir jo saa paavirket av alle de fine hjemmene der ute.
  Planene dine hores veldig bra ut - kjor pa! :)

  Takk for hyggelig kommentar - det varmer <3
  klem Nina

  SvarSlett
 2. Heiann Conni.
  Det er usansett deilig og behagelig å komme på besøk til ditt lune hjem. Du er så flink til å matche det pene med spennende "wow" effekt. Er beundrer av din harmoniske blogg :)

  Glade hilsener fra Liv Heidi

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen i det du skriver, samtidig som kreativiten blomstrer som aldri før.
  Pga av inspirasjon fra de andre bloggeren, koslige tilbakemeldinger setter den kreative prossessen igang også.

  Hilsen fra Mimmi-leone

  SvarSlett
 4. Hei..
  ja slik er det...men jeg liker jo flere stiler så derfor svinger det masse hele tiden..men en kan jo fint blande det meste...med stil:)
  Får ikke lagt meg som følger..men jeg legger deg inn hos meg som bokmerke..så finner jeg deg igjen...
  ha en lun helg
  eddaKlemmer

  SvarSlett