onsdag 3. november 2010

Undertøysutstilling Next To Nothing

" For noen uker siden laget jeg høstvinduer for undertøysbutikken Next To Nothing. De har butikk på Sandvika Storsenter og på Vikaterrassen i Oslo. Det er en flott butikk som selger nydelig undertøy i alle størrelser. Se artikkel her Delikat-undertoey-for-alle-fasongerJeg blir alltid inspirert av naturen og særlig på høsten da fargene er så vakre.  Jeg har brukt reinsdyrhorn fra Snåsa (stor takk til reineier Hanna-Lena og Eli og Vigdis for å ha fraktet de nedover Gudbrandsdalen og inn til Oslobyen) Også en stor stor takk til Marianne som hjalp meg å sette opp utstillingen. Resultatet ser du her. Hvilken jeger kunne vel sagt nei takk til disse sexy fruene.
CC
 Foto og ideutarbeidelse: Consept Constanse

7 kommentarer:

 1. Så bra, artig å se hva du har laget!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 2. Du e så flink Tante! :-)
  Drømmen e å komma nedover te dokk etter nyttår, å shopp mæ blakk sammens me dæ ;-) Hipphipp!

  SvarSlett
 3. Utrolig kul undertøysutstilling!

  SvarSlett
 4. Hm. Deg skulle man hatt råd til å hyre inn for vindusoppdrag, ja. Det ble så lekkert og iøyenfallende. Nå må vi snart få til ett lite møte, hvordan kunne vi bli så opptatt og travle damer? Og så ser jeg at du kunne lært meg ett og annet ang. billedredigering. Har Photoshop, men skjønner ikke en dritt. Ha en deilig dag! Klem Albert...

  SvarSlett
 5. SÅ bra det ble! Begynner å mimre litt tilbake til Westerdals nå merker jeg... Morro å treffe på deg innimellom på Røa, håper alt er bra med deg!

  Klem Kaja:)

  SvarSlett