søndag 17. juli 2011

Sommerinspirasjon fra House Of Oslo del 1

" Etter en liten ferie i Spania og etter en altfor lang og ufrivillig bloggpause er jeg nå tilbake :-) Tiden har rett og slett ikke strukket til i det siste. Jeg har vært innom og tittet hos mange av dere men det har dessverre blitt heller dårlig med innlegg og kommentarer.

Men etter å ha vært med på første del av den nå så mye omtalte Glansdagen har jeg igjen blitt veldig inspirert til å prøve å finne litt tid til å fortsette bloggingen.

Det var et flott opplegg NIBjentene hadde laget i stand. Riktig fornøyelig var det også å se så mange av dere i levende live. Jeg jobbet for det meste under formiddagens event og fik dessverre ikke snakket med så mange av dere men jeg hadde gledet meg slik til å treffe dere på festen etterpå. Slik skulle det desverre ikke gå. For da kvelden kom og selve festen skulle begynne måtte jeg bare kaste inn håndklet og dra hjem med en sinnsyk migrene. Trist å sitte hjemme dagen etter å lese om hvor utrolig artig alle sammen hadde hatt det... men neste gang......

Hadde laget utstillinger som var ment å skulle inspirere dere til å melde dere på det nye konseptet som Haus Of Oslo lanserer til høsten. Du kan lese om det HER For deg som ikke fikk vært på den flotte lunsjen hos HOO og fikk med dere årets goodiebag kan dere se bilder fra disse inspirasjonsutstillingene nedefor og i de tre neste innleggene.


Del Raun

4 kommentarer:

 1. Nydelig utstilling...
  Jeg lot meg imponere og hadde ikke fått med meg at det var du som var hjernen bak ;)
  Du er så flink og helt klart inspirerende...
  Gleder meg til fortsettelsen :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Godt å ha deg tilbake søte!! Gleder meg til å følge med bloggen din videre. Liker headingen din veldig godt!!!! Klem KIne

  SvarSlett
 3. Koselig å hilse på deg på Glansdagen :) Nydelige utstillinger du hadde laget i House of Oslo. De ble knipset ;)

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 4. would you be kind enough to let me know where to buy this nest ?
  thanks a lot

  Sophie
  spotcontrol30@hotmail.com

  SvarSlett