onsdag 3. august 2011

Consept Constanse på Klikk.no

" I juni laget Klikk.no et innlegg basert på den fine artikkelen som NIB hadde laget fra roadtripen hjemme hos Consept Constanse. Har fått utrolig mye respons fra mange hyggelige mennesker både på denne artikkelen og den som stod i ROM 123. Tusen tusen takk for alle fine tilbakemeldinger alle sammen. Det varmer.  

Noen er også kritiske i forhold til at det ikke er nyskapende nok, det er fantasiløst og noen mener det er et lite spennende  hjem og likt det som kan sees i alle interiørblader i disse dager. Kan nok være det men dette er et hjem skapt i kjærlighet til alle de forskjellige tingene vi har rundt oss. Hver eneste lille detalj har en spesiell betydning og er nøye satt sammen og kreert med tanke på hva vi liker og hva vi oppfatter som vakkert. Vi synes ihvertfall det er veldig hyggelig hvis hjemmet vårt kan være til inspirasjon og glede for noen der ute. Jeg skriver i 1. person flertall men jeg mener vel mere JEG... altså 1. person entall. Er så heldig at jeg har verdens snilleste mann som godtar det meste bare jeg er fornøyd :-) Vel og merke på interiørfronten da, hi, hi. Igjen, tusen takk for alle hyggelige og oppmuntrende kommentarer. Du kan lese hele artikkelen HER 

8 kommentarer:

 1. Jeg sier bare som overskriften: jeg har lyst på alt i Connies hjem :) Synes så absolutt det er nyskapende, personlig og spennende. Og IKKE noe man ser over alt! Veldig kul og spennende stil, har du :)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 2. Takk for det :) Du hilste på meg på Glansdagen, trodde jeg var Lidyll, hvis du husker. Jeg var fotograf for NIB på dagen :)
  God sommernatt til deg også!

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Kan love deg at den artikkelen har jeg tittet på mange ganger :)
  Så masse inspirasjon og nydelige ting og feste øynene på...
  Flinke du.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Du er superflink, og de som sier noe annet, bør vise sin stil så får vi andre bedømme ;-) Jeg blir i allefall veldig insprert av deg! Gleder meg til å følge deg videre.
  Klem fra Chilli Charm

  SvarSlett
 5. Nydelig hjem dere har! Klem Mona

  SvarSlett
 6. Jeg har også lyst på alt i hjemmet ditt!
  Du har det dødsfint!!
  Og sånn stas å havne på klikk da :)

  God helg!
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 7. Hjemmet ditt er utrolig vakkert og det har særpreg. Det er nemlig stor forskjell på hus og hjem. Og hos deg er det hjem med stor H! :)

  Varm klem fra Pernille (Sweet Chili)

  SvarSlett
 8. Jeg så denne da den kom ut og jeg synes dere har det fiiint! Ikke fantasiløst i mine øyne, jeg fikk massevis av inspirasjon!

  Og takk for fine ord, det varmer :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett