mandag 3. oktober 2011

Besøk fra Bærum Budstikke

Fikk en hyggelig forespørsel fra Bærum Budstikke om jeg ikke hadde lyst til å fortelle litt om kosekrokens betydelse nå når høstmørket nærmer seg. Det ble en koselig dag med journalist og fotograf hjemme hos oss i Bærum. Du kan se artikkelen nedenfor.6 kommentarer:

 1. å så flott... eller KOSELIG;)
  ser ut som en fin reportasje altså,
  av ditt vakre, vakre hjem!
  klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Så morro! Får budstikka innimellom, men da har jeg ikke fått denne utgaven. Du har det helt nydelig i stuekroken din! Digger den tapeten, den har jeg ikke sett hos deg før :) Har sett på den selv.

  Ønsker deg en fin uke!

  klem Lene

  SvarSlett
 3. Så morro! Flott artikkel. Bor ikke så langt unna hverandre vi:-)

  SvarSlett
 4. Tenkte jeg skulle ha sendt deg en tilbakemeldning da jeg satt ved frokostbordet og leste om deg i helgeutgaven av Budstikka! Men, så ble jeg visst heftet med et eller annet da vet du... Den veggen din er bare helt nydelig. Jeg tenkte faktisk på noe lignende etter å ha lest innlegget ditt "turkis inspirasjon". Har tråla finn.no etter gammel husbekledning eller annen plank, men uten hell. Det er like før jeg ringer på hos en gård borti her, der har de et lite tilbygg som holder på å dette fra hverandre. Hadde vært ypperlige materialer. Kanskje jeg kan komme innom å se på veggen din en dag, så får vi skravlet videre der vi slapp ved loppis'en på Lesterud...

  Klem fra Solveig:)

  SvarSlett
 5. Ser det har skjedd endringer siden repotasjen i Rom 123.. Lekkert og smakfult! Fargesammensetningen er bare helt herlig!
  Bloggen din er en STOR favoritt!!

  SvarSlett