mandag 14. november 2011

Adventsstake

Det nærmer seg snart den fineste tiden tiden på året. Nemelig advents og juletiden. Jeg tittet litt rundt for å få noen ideer til en ny adventsstake og fant disse fine Her Har du hentet frem adventsstaken fra i fjor eller laget/kjøpt ny for året?
CC14 kommentarer:

 1. Ja snart er julen her....d går jammen meg fort.hos oss strater julen når adventen begynner.liker godt å pynte litt hverdag fra 1.advent frem til jul.synes den tiden er mest kos:)hos oss blir det nok en adventsstake av 4 ulike lysestaker,alla noe som jeg har lagt ut på bloggen i dag,eller noen betongstaker til telys som jeg har kikket på,med tallene 1-4:)flott inspo her også,vi får se når helgen for advent kommer,mulig det blir noe helt annet;)
  Ha en topp kveld.klemz:)

  SvarSlett
 2. Jeg blir litt flau av meg selv jeg, for jeg tror jeg kjøper nytt hvert år.. vet ikke hvor mange adventstallsett jeg har! *S*

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei, du gode. Her blir det nok en ny variant - i år også. Har nok vært innom en god del forskjellige adventstaker oppigjennom tidene, kanskje ikke alle like heldige, sett med dagens øyne, men likevel fine i sin tid.

  Har hatt mye hvitt de siste årene, da jeg synes det er lettere å kombinere til andre farver. Har likevel ikke bestemt meg for hva det blir i år.

  Ønsker deg en glad tirsdag!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Så herlig inspirasjon du viser her...
  Jeg skal prøve en ny vri i år, med kubbelys.
  Jeg klør i fingrene etter å lage den til, så må nok snart bare få det gjort hi, hi.
  Den kan jo stå klar i boden ;)
  Her skinner sola og jeg håper den skinner litt på deg også i løpet av dagen...
  Du varmer jo alltid meg med de fine kommentarene dine...
  Ha en glad dag!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Sp fine disse var :) Jeg har noen tanker rundt adventstaken ja, men har ikke helt bestemt med ennå.

  Det er faktisk ikke tåke i Drammen i dag, så her skinner solen og alt er bare herlig!

  Ha en fin dag, søte du.
  klem Nina

  SvarSlett
 6. Jeg har kjøpt noen fine lys og tor de rett og slett de får være som de er på et sinkfat! Men gosh så mye fint det finnes! Er virkelig spent å se hva flinke jenter rundt omkring på favorittbloggene finner på i år :)

  Klem og fin tirsdag til deg!
  Signe

  SvarSlett
 7. Hei! Flott inspirasjon! Jeg skal nok ha kubbelys i ulike størrelser på en sinkfat. Kanskje noen kongler eller annet på fatet? Er jo heller ingenting i veien for å ha to :) Ha en flott onsdagskveld! Henriette

  SvarSlett
 8. Så fine adventstaker. Likte begge variantene, men det første var aller, aller finest:) Vakkert, vakkert og helt meg:)

  Håper vi får til et bloggtreff for oss Bærums damer, det hadde vært toppen og veldig koselig:)

  Ønsker den en fin helg Connie.

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 9. Så søte!
  ....god inspirasjon, søte du*smile*

  Hos meg er det ny advents "stake" hvert år-men det blir ofte en form for "selv-snekret" da*smile* Har også en jeg handlet for mange år siden, som ligger pent i oppbevaringsboksen med juletingene,og den er i grunn kjempe fin!

  ...men siden jeg er så glad i å fikse litt selv, spør det nok om det ikke blir en selvkomponert i år også....vi får se, nå må det bestemmes snart...*smile*

  ....og du, jeg blir alltid så glad av de søte kommentarene dine hos meg! Og så er jeg enig, hadde vært kjempe hyggelig å treffe deg!*smile*

  Ønsker deg en flott kveld, og fin uke videre, søte og flinke du!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Ja det er en fin tid vi går inn i nå:) Nå mangler vi bare snøen for å sette stemingen..den var jo her for noen dager siden, men nå er den helt borte igjen!!

  Fin adventstakeinspirsjon, jeg holder meg til min "gamle" i år også:):)

  Kine:)

  SvarSlett
 11. Hei hei! Jeg finner nok frem den samme som jeg fikk tak i fjor. litt metallaktig! Ha en kjempefin helg, klem fra Eli Anna

  SvarSlett
 12. Titter innom deg en liten tur nå i romjulen!
  Takker for koselige kommentarer fra deg i året som snart er ferdig. Jeg ser frem til å blogges mye i året som kommer! Håper vi snart kan få til en kaffe!!

  GODT NYTT ÅR!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 13. happy new year!! Bonne Année 2012 de france

  SvarSlett
 14. @ admin
  thanks for providing such a useful and important knowledge.
  I am very thankful and satisfy with your content.
  with regards
  @catalina sava

  SvarSlett