søndag 20. februar 2011

Inspirerende vindusutstiling fra Hermes

" Vindusutstilling kan være så mangt. Jeg er lidenskapelig opptatt av denne formen for eksponering og falt pladask for denne fantastiske nyskapende måten å gjøre det på. Enkelt og effektfullt. Installasjonen er laget av desineren Tokujin Yoshioka for Maison Hermes Tokiyo. Se og nyt !!!
CC


5 kommentarer:

 1. Så morsomme bilder. Vil veldig gjerne se dine VM vinduer også!!

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Tusen takk for flott inspirasjon!

  Og tusen takk for koselig kommentar fra deg. Ja, ledmannen til Yngve er på plass i heimen, syntes den passet så bra inn.

  Gratulerer med dagen i dag!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 3. Hei du. Spennende og inspirerende blogg du har :)

  Jeg er redd du kanskje misforsto mitt poeng på NIB og er lei meg for at enkelte tok det som sutring. Jeg synes det er utrolig stas å bli plukket ut, og bryr meg overhode ikke om å vinne. Jeg er også helt enig med deg i at det krever mye innsats å bli en populær blogg og at de som har mange følgere har det for en grunn og følgelig fortjener det. POENGET mitt var imidlertid, som du selv skriver: "Ganske naturlig at man stemmer på de bloggerne man kjenner og har et forhold til". Derfor mener jeg at konkurransen i en viss grad handler om hvor etablert nettverk man har og ikke bare om hvem som har best løsning, og var derfor bare ett innspill om alternative måter å kåre vinnere på. Som du sikkert nå ser så er vi egentlig enige i det meste :) Jeg har skrevet ett innlegg om det på siste posten i bloggen min for å forklare om du er interessert :)

  Ha en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 4. .. og feel free til å slette posten min dersom du ikke synes den sømmer seg på din blogg :) no hard feelings, ville bare forklare meg da vet du!

  SvarSlett
 5. Hei du. Du kan heller sende meg en mail: marivaage@gmail.com. Jeg tror ikke vi behøver å ringes, saken er glemt og ute av verden for meg og ble vel litt "blåst opp" (og det var vel mest min skyld for jeg tok meg så nær av og ble lei meg over at kommentaren min ble misforstått). KLEM TIL DEG!

  SvarSlett