søndag 11. april 2010

Våren har kommet

" Sitter her og fordøyer alle inntrykkene etter denne første ordentlige vårhelgen. Det har vært et fantastisk vær og jeg har tilbragt mye tid i hagen. Denne årstiden er den jeg liker aller best. Hvis man er helt stille og bare lytter kan man formelig høre knoppene sprette. Lukten av jord fyller våre nesebord og fuglene synger fra tidlig morgen til sent på kveld. Har foreviget denne nydelige vårbuketten, lilla tulipaner og myke bløte gåsunger i min Wiik og Walsøe vase som jeg bare elsker. Endelig har våren kommet Jippi :-) 
CC
Har også rukket og vært på årets første loppemarked. Kjøpte noen alldeles nydelige kopper, gamle broderte duker og en skjønn liten hvit enkel blomstervase.  
Foto: Consept Constanse

1 kommentar:

  1. Heisan. Lekre kopper du har funnet deg, vennen. Da var man tilbake i hjemlandet og til hverdagen. Disse to arbeidsdagene etter ferien har vært fyllt av konfirmasjon. Her i Indre er det konfirmasjon to første helgene i mai, så nå er det stor pågang til borddekkingstips og fargevalg. Og det er jo moro, gøy å kunne inspirere og komme med råd og vink. Ha en fortsatt fin tirsdag. Klem Albertine...

    SvarSlett