tirsdag 27. april 2010

Pink butterflies in spring

" Har akkurat laget nye vinduer på Røa senter. Fant noen store fine sommerfugler som jeg brukte å bygge utstillingen rundt. Har også brukt trestammer og jord. Jeg liker å bruke elementer fra naturen da det er billig og en fin måte for å få vindusutstillinger til å se mer ekte ut. Blir fort litt kunstig hvis man bruker for mye kjøpte rekvisitter synes jeg. Som bakvegg har jeg snekret opp noen gamle europaller og malt de hvite. Bildene er dessverre ikke av den beste kvaliteten men jeg håper dere kan få et lite inntrykk i alle fall.
CC Foto: Consept Constanse

7 kommentarer:

 1. Hei Connie! Så herlig blogg du har! Fant et spor fra deg inne på Cherryblossom og ble litt nysgjerrig, da, vet du;-) Gleder meg til å følge deg videre! Håper du vil ta deg en tur innom bloggen min også! (Jeg startet opp og drev interiørbutikken ZanZ i Lillestrøm inntil jeg solgte for kort tid tilbake) Klemmer fra Laila

  SvarSlett
 2. jøss,så utrolig flink du er-
  fiiiin blogg du har,gleder meg til å se mere ♥

  ~vårklem~

  SvarSlett
 3. Takk for dine søte ord inne hos meg!
  Nydelig blogg du har, gleder meg til å følge deg videre!
  Linker til deg også :) Ønsker deg en fin ukestart!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei.
  Jeg har også spurt "All of Irina" om de plexiglass bordbena for lenge siden men hun svarte meg aldri,regner derfor med at hun ikke vil gi det videre,det har hun jo full rett til!!! Men jeg derimot....sender deg kopi av en mail jeg fikk da jeg fant en leverandør. Lykke til.
  mvh
  Trine
  Hei. Jeg selger bordben i pleksiglass. To str., høyde er den samme men med
  forskjellig bredde og tykkelse. Kr. 1.800,- og kr. 2.100,- for 1 sett med 4
  ben.

  Mvh
  Birgitte
  Fine Lines AS
  T. 92659497

  SvarSlett
 5. Fantastisk flott utstillingsvindu du har laget Connie<3 likte veldig godt din bruk av ekte bjørkestammer- det skapte en dynamikk i utrykket:)

  SvarSlett
 6. Hei , kunne du lagt inn den adressen for å skaffe plexiglass bordbein eller sende den til meg på mail silje.marie@ebnett.no :) Har pusset opp en kiste som jeg vil ha ben på så det hadde vært supert hvis jeg kunnefå vite hvem leerandør man kunne bruke :) Fantastisk blogg :)

  mvh Silje

  SvarSlett
 7. Lurte på plexi glass bein . Visste du om en leverandør ?'

  SvarSlett