torsdag 22. april 2010

Pip Pip

" Fra Nederland kommer det morsomme og inspirerende merket pip Nederlands svar på danske Greengate vil jeg nesten si. Fargerike mønstre blandet med sterke glade farger gjør dette designet til noe veldig spesielt. De har alt fra kopper og skåler til quilter og tapeter. Artig innslag i en stue, gang eller barnerom men tror ikke jeg ville tapesert en hel vegg med disse tapetene. Kan bli i meste laget. I godt humør blir du ihvertfall av å se på dette fargerike innslaget.
CCwedgwood hiver seg også på den populære trenden med fugler og har kommet ut med et nytt design som heter Cuckoo. Det prikkete serviset kommer også fra samme sted og heter polkadots. Morsomt å blande det tradisjonelle og konservative engelske med dette noe litt mere utradisjonelle nederlandske merket.
Kvirrevitt :-)

Foto: Wedgewood og Pip/Moodboard Consept Constanse

3 kommentarer:

 1. Hei og hopp Connie!

  Er det ikke morsomt å trekke vaser o.l i ull? Ja for du trenger jo ikke å strikke... Med en ullgenser i fint flettemønster (f.eks en billig fra HM) kan du klippe til passe stor bit og lime den med limpistol!! Det går på 1-2-3, raskt og dekorativt :)

  Klem C

  SvarSlett
 2. masse nydelig du viser her ♥

  ~vårklem~

  SvarSlett
 3. dessverre det er en yrkeshemmlighet...jeg får ikke lov til å fortelle. Vi er to som driver med møbler med dette...hun sofaer...

  Beklager :)

  MVH irina

  SvarSlett